Szolgáltatás


 

noVajon mit kezdenél azzal a napi plusz 2 órával, amit azzal nyersz, ha vállalkozásodban más végezné el helyetted azt a munkát, amit utálsz? Én leveszem a válladról azokat a feladatokat, amiket kevésbé szeretsz. Legyen szó akár Facebook oldalak kezeléséről, e-mail üzenetek válaszolásáról, ügyfelek/megrendelők szerzéséről, kötelező nyomtatványok vezetéséről, pályázati anyag összeállításáról, telefonok fogadásáról, jegyzőkönyvek írásáról, bármiről amit utálsz csinálni, de muszáj.

 

Folyamatosan képzem magam annak érdekében, hogy a legújabb változásokról értesülj. Amiben biztos lehetsz, hogy a konkurenciádnak NEM dolgozok. Van, aki nálam olcsóbban is elvállalja a feladatot, de Ő a konkurenciádnak is dolgozik. A szolgáltatás díját még költségként is elszámolhatod! Írd meg, mi az a feladat, amit utálsz csinálni és én megmondom, de csak neked, hogy mennyibe kerülne, ha mentesülnél a teher alól!

 

01

 

 

Az ONLINE TITKÁRNŐ, kisvállalkozásban NAGY!

 

 

Egy ?láthatatlan társ? aki képes a vállalkozásod minden háttértevékenységét rendezni, különféle feladatokat ellátni a színfalak mögött, miközben a vállalkozásod növekedését segíti.

Feladatok, amelyekben segítségedre lehetek:

 • Komplex titkárnői tevékenység:

Kezelem a beérkező hívásokat, igény esetén árajánlatot készítek, üzenetet írok és küldök e-mailben, postai úton vagy akár faxon. Beérkező küldeményeidet elintézem, határidő és munkanaplódat karbantartom és vezetem, valamint a számlákat könyvelésre előkészítem. Teljes körű ügyviteli feladatokat látok el.  Különböző Word és Excel dokumentumokat készítek igényednek megfelelően. A vállalkozásod Facebook oldalát szerkesztem és karbantartom, valamint a weboldaladon is hasonló feladatokat látok el. Időszaknak megfelelően különböző reklám anyagokat készítek ügyfeleid számára. Biztosítom vállalkozásod számára, hogy egyetlen ügyfélhívás sem vész kárba. Nincs olyan feladat, amit ne bízhatnál rám.

 • Bejövő hívások fogadása, email levelezés:

A vállalkozásod nevén jelentkezek be telefonon. Fogadom a beérkező hívásokat, intézem a kimenő levelezéseket is. A hívásokról összefoglalót készítek, és igény szerint továbbítom részedre e-mailen vagy sms-en keresztül.

 • Árajánlat készítés, megrendelések felvétele:

A céged portfóliójának elsajátítását követően az ügyféligényekhez igazodva árajánlatokat készítek, megrendeléseket veszek fel, valamint pályázati anyagot is összeállítok.

 • Word és Excel dokumentumok készítése, kezelése:

Vállalkozásod igényeihez igazodva, különböző dokumentumokat készítek el (szerződések, megrendelés visszaigazolás, előlegbekérő lap, nyilvántartás, iktatás, jegyzőkönyvvezetés, táblázatok kezelése stb.).

 • PowerPoint prezentációk készítése:

Hozott anyagból elkészítem prezentációdat. Ha csak a ?fejedben? van meg az is elég, Te elmondod az elképzelésedet és Én megvalósítom, így nem kell azon idegeskedned, hogy hogyan is fogj hozzá, a beszámolód tuti siker lesz.

 • Ügyfél kapcsolatok ápolása:

Tudom, hogy sok fontos dolog van a fejedben, így a különböző eseményekre (névnapok, fontosabb események figyelése, ügyféligények teljesítése stb.) nem kell különösebb gondot fordítanod Én figyelmeztetlek rá!

 • Weblapszerkesztés, karbantartás:

Igény szerint weblapodat elkészítem és rendszeresen karbantartom. Ügyfeleid így naponta értesülhetnek az őket érintő újdonságokról, akciókról, kedvezményekről.

 • Facebook oldal szerkesztés, karbantartás:

A Facebook nem csak a szórakozásra, kapcsolattartásra való, hanem a vállalkozásod népszerűsítésére is. Ma már minden sikeres vállalkozás rendelkezik saját Facebook oldallal. A Facebook oldaladat a céged arculatához igazítom. Használd ki a marketing eme fantasztikus lehetőségét is és kezd el gyűjteni a rajongó táborodat. Aki ma az ismerősöd akar lenni, holnap a rajongód és holnap után a törzs ügyfeled!

 • Postai, hivatali ügyintézés (meghatalmazással):

Vállalkozásod teljes postai ügyintézését foglalja magába (küldemények előállítását, címzését, borítékolását, postai jelzőkkel történő ellátását, feladáshoz szükséges nyomtatványok kitöltését). Igény szerint egyéb hivatali ügyek intézését is vállalom.

 

02

 

 

Igényfelmérés!

 

 

 

 • Van egy jó ötleted, vállalkoznál, de az adminisztrációhoz, marketinghez, értékesítéshez nem értesz?
 • Problémát jelent, hogy nem jut elég idő az ügyfelekre?
 • Sok a munka, extra segítség kell?
 • Túl sok időt vesz el az adminisztráció?
 • Részmunkaidős kellene, de nem engedheted meg magadnak?

Ha bármelyik fenti kérdésre a válaszod “IGEN”, akkor jó helyen jársz, tudok segíteni!

Csak akkor, ha sikeres vállalkozó szeretnél lenni, vedd fel a kapcsolatot velem még ma!

 

04

 

 

ÖT OK, amiért érdemes hívnod!

 

 

 

 1. Nincs munkáltatói kötelezettség (járulékfizetés)!
 2. Nincs üzemeltetési költség (iroda fenntartás, rezsi)!
 3. A szolgáltatásról kiállított számlát költségként elszámolhatod!
 4. Több idő jut a jövedelemtermelő tevékenységre és a meglévő ügyfelekre!
 5. Költségcsökkentés, termelékenység és bevétel növekedés!

 

03

 

 

Árak

 

 

 

100%-ban KÖLTSÉGELHETŐ megoldás! Kérjen személyre szabott árajánlatot!

 

Csomag ajánlatok

SZOLGÁLTATÁS  BRONZ   Csomag   SILVER   Csomag   GOLD   Csomag   VIP    Csomag   
Bejövő hívások fogadása, e-mail levelezés; pipa pipa pipa pipa

Ügyfél kapcsolatok ápolása;

pipa pipa pipa pipa
Word és Excel , dokumentumok készítése, kezelése; pipa pipa pipa pipa
Árajánlat készítés, Megrendelések felvétele; x pipa pipa pipa
Postai, hivatali ügyintézés (meghatalmazással); x x pipa pipa

Weblapszerkesztés, karbantartás;

x x pipa pipa
Facebook oldal szerkesztés, karbantartás; x x x pipa

Szolgáltatás csomag díja /hó:

39.000, –

helyett

24.990, –

45.000, –

helyett

39.900, –

62.000, –

helyett

49.900, –

84.000, –

helyett

64.900, –

A csomag ajánlatokon kívül megrendelni kívánt szolgáltatások tekintetében (Pl.: internetes keresés, apróhirdetés elhelyezés, PowerPoint Prezentáció készítése, stb.), egyedi árajánlatot küldök, az elvégezendő feladatmennyiség figyelembevételével.

 

05

 

 

Garancia

 

 

 

15 napig az igénybe vett szolgáltatásra 100% pénz-visszafizetési garanciát vállalok. Csak annyit kérek, hogy egy mondatban írd meg mivel nem voltál elégedett, hogy a jövőben azt a területet javítani tudjam.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.